CenterParcs

"Wijziging corporate identity voor de CenterParcs vakantieparken"

Ratatosk voerde de regie over het wijzigingen van de Corporate Identity van de CenterParcs vakantieparken. Een groot aantal vakantieparken wordt onder een ander merk onder gebracht. Dit leidt tot veranderingen in alle primaire systemen zoals Finance, Revenue Management, het Customer Contact Center, de content van www.centreparcs.nl en de boekingssystemen.

Bron: centreparcs.nl

De wijziging wordt in In nauw overleg met de betrokken business organisaties doorgevoerd en aangestuurd op CFO niveau. Op het hoogtepunt van de organisatieverandering bestaat uit projectteam uit meer dan 30 key-users, service- en afdelingsmanagers. Gedurende de implementatie voerden we uitgebreide kwaliteits- en performancemetingen uit om deze kritische verandering te monitoren.

Over Ratatosk.

Ratatosk maakt het verschil in de succesvolle afronding van de projecten van onze opdrachtgevers. Wij leveren diensten op het raakvlak van ICT en bedrijfsvoering.

Kenmerkend in onze dienstverlening is een communicatieve mensgerichte werkwijze, zonder daarbij de zakelijke aanpak tekort te doen.

Contact.

Ratatosk BV
Amersfoortseweg 23
7313 AC
Apeldoorn
Tel:
055-5347488
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons.

FacebookTwitterLinkedInRSS Feed