VECOZO

"Implementatie hosting platform & -infrastructuur."

VECOZO faciliteert een beveiligd internetportaal voor de communicatie tussen zorgaanbieders en zorgverzekeraars. In feite vervult VECOZO een postbusfunctie en een doorgeefluik rol. VECOZO is in het werkveld het meest bekend door het Elektronisch Declaratie Portaal (EDP) en Controle op Verzekeringsrecht (COV).

Gezien de aard van deze gegevens, is beveiliging en beschikbaarheid van de omgeving van essentieel belang. Vanuit deze basisvoorwaarden en –dienstverlening is het een kleine stap ook andere externe partijen te voorzien van een veilige, snelle en hoog beschikbare IT-omgeving voor hun dienstverlening.

Ratatosk is verantwoordelijk voor de inrichting van dit Cloud hostingplatform en -infrastructuur voor VECOZO. Buiten het inrichten van de infrastructuur, worden technisch- en technisch applicatiebeheer ingericht. Onderdeel van het project is de implementatie van de applicatie AZR-nl op het hostingplatform.

Drie grote zorgverzekeraars/zorgkantoren maken inmiddels gebruik van deze applicatie (Achmea, CZ, AGIS). Vanuit het applicatiebeheer ondersteunt het project de migratie en conversie van hun legacy AZR systemen naar de nieuwe AZR-nl omgeving.

 

Over Ratatosk.

Ratatosk maakt het verschil in de succesvolle afronding van de projecten van onze opdrachtgevers. Wij leveren diensten op het raakvlak van ICT en bedrijfsvoering.

Kenmerkend in onze dienstverlening is een communicatieve mensgerichte werkwijze, zonder daarbij de zakelijke aanpak tekort te doen.

Contact.

Ratatosk BV
Amersfoortseweg 23
7313 AC
Apeldoorn
Tel:
055-5347488
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons.

FacebookTwitterLinkedInRSS Feed