Carrière

Carrière

Ratatosk is een uniek bedrijf door de combinatie van professioneel opereren, een zeer platte structuur, commercieel succesvol zijn (en willen blijven), en onze "niet lullen maar poetsen" mentaliteit.

Wij zijn een netwerkorganisatie en werken daarom nauw samen met freelancers, kleine ICT-dienstverleners en partners. Daarnaast zijn wij continu op zoek naar sterke professionals die ons succes kunnen versterken. Immers, ons personeel is ons bedrijfskapitaal!

Wat zijn jouw wensen?

Wij vinden het belangrijk dat jij weet wat je wil. Als jij weet wat voor opdrachten je het liefst uitvoert, wat je wil bereiken op de middellange en de lange termijn, wat je belangrijk vindt in je werk, dan kunnen we optimaal van elkaar profiteren. Natuurlijk kunnen we niet aan álle wensen tegemoet komen. Maar wij weten als geen ander dat inspelen op de persoonlijke motivatie van onze werknemers zowel voor jou als voor ons het beste resultaat oplevert.

Wat bieden wij jou?

Ratatosk voert opdrachten uit op het complexe snijvlak van business en ICT. Wij zoeken opdrachten die op het lijf van onze medewerker geschreven zijn. We bieden een klimaat waarin het toegestaan is om fouten te maken. Immers, van je fouten leer je het meest en daardoor ontwikkel je je het snelst!

Groei

We willen groeien, maar niet ten koste van alles. De meest gemaakte fout in IT land is door overgroei de aandacht voor de medewerker te verliezen door generalisatie.

Geen standaardpakket

Ratatosk heeft daarom geen standaard pakket met arbeidsvoorwaarden. Wij bieden een persoonlijk, voor jou op maat gemaakt pakket met beloningen, dat bij goed presteren tot rúim boven marktconform niveau kan stijgen. Natuurlijk behoren lease auto, telefoon en laptop tot de mogelijkheden. Maar rij je liever met je eigen auto of met de trein, in ruil voor bijvoorbeeld meer salaris of een opleiding (in het buitenland) kan dat ook. Over alles valt te praten!

Wat vragen wij van jou?

Ratatosk zoekt collega’s die zichzelf kunnen vinden in onze aanpak en in onze visie. Wij zoeken professionals die een goede inhoudelijke basis hebben in de vorm van een (technische) HBO of WO opleiding.

Naast die basis heb je affiniteit met ‘werken met mensen’ en kan je denken in voor- en nadelen voor de klant, de eindgebruiker. Je bent ondernemend, dus niet te beroerd om met je voeten in de modder te staan en je vindt hard werken niet erg, als er maar voldoende tegenover staat.

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Stuur dan een e-mail met een recent CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of reageer via de website.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ratatosk biedt.

Voor onze mensen zoeken we opdrachten die op hun lijf geschreven zijn.

Ratatosk biedt een klimaat waarin het toegestaan is om fouten te maken. Immers, van je fouten leer je het meest en daardoor ontwikkel je je het snelst!

Contact.

Ratatosk BV
Amersfoortseweg 23
7313 AC
Apeldoorn
Tel:
055-5347488
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons.

FacebookTwitterLinkedInRSS Feed