Profiel

Profiel

Ratatosk maakt het verschil in de succesvolle afronding van de projecten van onze opdrachtgevers. Wij leveren diensten op het complexe raakvlak van ICT en bedrijfsvoering. De kracht van onze onze dienstverlening is een communicatieve mensgerichte werkwijze, zonder daarbij de zakelijke aanpak tekort te doen.

Ratatosk is een uniek bedrijf door de combinatie van professioneel en klantgericht opereren, een zeer platte structuur, commercieel succesvol zijn (en willen blijven), en onze “niet lullen maar poetsen” mentaliteit. Wij zijn gevestigd in Apeldoorn en zijn in 2005 opgericht.

We voeren onze opdrachten uit in heel Nederland, met een focus op de Randstad (in de driehoek Amsterdam, Utrecht, Den Haag) en op de IT conglomeratie in het oosten van het land (Apeldoorn, Deventer, Enschede).

Onze klanten zijn grote en middelgrote organisaties, voornamelijk in de zakelijke dienstverlening, zorg en de (semi)overheid. Het zijn in hoge mate professionele organisaties met complexe en sterk geautomatiseerde bedrijfsprocessen en met in het algemeen een eigen automatiseringsafdeling.

Wij vinden dat elke dienstverlener zich moet focussen die punten waar zij goed op is. Groeien is geen doel op zich. Daarom is Ratatosk georganiseerd als een netwerkorganisatie. We werken nauw samen met freelancers, ICT-dienstverleners en andere partners. Daarnaast zijn wij continu op zoek naar sterke professionals die ons succes kunnen versterken. Immers, ons personeel is ons bedrijfskapitaal!

Over Ratatosk.

Ratatosk maakt het verschil in de succesvolle afronding van de projecten van onze opdrachtgevers. Wij leveren diensten op het raakvlak van ICT en bedrijfsvoering.

Kenmerkend in onze dienstverlening is een communicatieve mensgerichte werkwijze, zonder daarbij de zakelijke aanpak tekort te doen.

Contact.

Ratatosk BV
Amersfoortseweg 23
7313 AC
Apeldoorn
Tel:
055-5347488
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons.

FacebookTwitterLinkedInRSS Feed