Over Vikingen, ICT en Oplossingen

Over Vikingen, ICT en Oplossingen

De oude Vikingen hadden net als de Egyptenaren, Romeinen en Grieken hun eigen mythologie. De kosmos van deze Noordse mythologie is de wereldboom Yggdrasil. De eekhoorn Ratatosk sprak zowel de taal van de wezens in de 9 werelden, gelegen aan de wortels van Yggdrasil, als de taal van de grote wijze adelaar in de top. Daarom was juist hij de aangewezen boodschapper van de kosmos en bracht hij de berichten over van de verschillende wezens naar de adelaar in de top.

De wereldboom representeert onze opdrachten, ons speelveld. De werelden staan voor de vakspecialisten en onderaannemers in onze projecten en de adelaar representeert onze opdrachtgevers.

Wij zijn in staat om uw bedrijfsdoelstellingen en opdrachten te vertalen naar de juiste, werkende oplossingen en vice versa!

Hoe werken wij?

In onze visie hoort communicatie de basis van elk project te zijn. Veel projecten lopen niet zoals ze moeten lopen vanwege gebrek aan heldere communicatie.

Dit heeft níets te maken met onwil, maar juist met het verschil in opleiding, achtergrond en belang van de IT-organisatie versus die van de gebruikersorganisatie. Onze medewerkers zijn dan ook specifiek geselecteerd op hun communicatieve vaardigheden en hun kennis van organisatie en organisatiekunde. Tevens hebben zij allemaal een (technische) HBO of een WO opleiding in hun bagage waardoor zij een goede technische basis hebben. Op die manier kunnen we samen met uw management, uw gebruikers én met uw technisch personeel de juiste keuzes maken.

Omdat wij er voor kiezen om dé best communicerende ICT dienstverlener te zijn, hebben wij onze dienstverlening gebaseerd op die rollen waar goede communicatie de grootste toegevoegde waarde biedt. In onze optiek zijn dat projectmanagement rollen, adviesfuncties en lead-development.

Ratatosk helpt u van begin tot einde met het realiseren van uw projecten. Wij bieden toegevoegde waarde op projecten die kritisch zijn voor uw bedrijfssucces. Wij kunnen u bijstaan met tijdelijke kennis of capaciteit in de vorm van detachering. Daarnaast nemen wij graag de verantwoordelijkheid voor het resultaat op ons, door in projectvorm te acteren.

Over Ratatosk.

Ratatosk maakt het verschil in de succesvolle afronding van de projecten van onze opdrachtgevers. Wij leveren diensten op het raakvlak van ICT en bedrijfsvoering.

Kenmerkend in onze dienstverlening is een communicatieve mensgerichte werkwijze, zonder daarbij de zakelijke aanpak tekort te doen.

Contact.

Ratatosk BV
Amersfoortseweg 23
7313 AC
Apeldoorn
Tel:
055-5347488
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons.

FacebookTwitterLinkedInRSS Feed