VECOZO kiest voor Ratatosk

VECOZO kiest voor Ratatosk

Ratatosk wordt verantwoordelijk voor de inrichting van een Cloud hostingplatform en -infrastructuur voor VECOZO. Buiten het inrichten van de infrastructuur, worden technisch- en technisch applicatiebeheer ingericht. Onderdeel van het project is de implementatie de applicatie AZR-nl op het hostingplatform.

Het portaal van VECOZO is bestemd voor ketenpartijen in de zorg die hun administratieve processen willen stroomlijnen en optimaliseren in een veilige omgeving. In feite vervult VECOZO een soort postbusfunctie of doorgeefluik. VECOZO is in het werkveld het meest bekend door het Elektronisch Declaratie Portaal (EDP) en Controle op Verzekeringsrecht (COV).

Gezien de aard van deze gegevens, is beveiliging en beschikbaarheid van de omgeving van essentieel belang. Vanuit deze basisvoorwaarden en –dienstverlening is het een kleine stap ook andere externe partijen te voorzien van een veilige, snelle en hoog beschikbare IT-omgeving voor hun dienstverlening.

Ratatosk voert het projectmanagement uit van het project waarin deze IT-omgeving gerealiseerd wordt. Buiten het kopiëren en inrichten van de infrastructuur, zullen technisch- en technisch applicatiebeheer ingericht worden.

Over Ratatosk.

Ratatosk maakt het verschil in de succesvolle afronding van de projecten van onze opdrachtgevers. Wij leveren diensten op het raakvlak van ICT en bedrijfsvoering.

Kenmerkend in onze dienstverlening is een communicatieve mensgerichte werkwijze, zonder daarbij de zakelijke aanpak tekort te doen.

Contact.

Ratatosk BV
Amersfoortseweg 23
7313 AC
Apeldoorn
Tel:
055-5347488
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons.

FacebookTwitterLinkedInRSS Feed