Mensen

Mensen

Naast het aanbod van onze eigen mensen, treden wij op als intermediair tussen vraag en aanbod. In onderstaand overzicht vindt u daarom tevens de consultants die via Ratatosk ingezet zijn. Wij bemiddelen uitsluitend voor consultants die wij persoonlijk kennen, zodat we zeker weten dat we u kwaliteit leveren.

Wanneer uw organisatie voor korte of langere tijd ondersteuning of extra capaciteit nodig heeft, kan Ratatosk u de gepaste ondersteuning leveren. Momenteel kunt u via ons over de volgende specialisten beschikken.

Jarno Boks

Jarno Boks

Jarno is een analytische, pragmatische (project)manager met uitstekende hard- én softskills, daarmee in staat doelstellingen te realiseren, met behoud van draagvlak op alle benodigde niveaus in de organisatie.

2018: vanaf 1 december beschikbaar

Robin Costers

Robin Costers

Robin is een pragmatisch manager, die met behulp van een kien samengesteld team, binnen de meest uitdagende en uiteenlopende organisaties oplossingen voor complexe doelstellingen weet te bedenken en te realiseren.

2019: vanaf 1 juni beschikbaar

Henk Janssen

Henk Janssen

Henk is een motiverende senior projectmanager met uitstekende hard- én softskills. Met zijn kennis en kunde is hij in staat zowel op persoonlijk vlak als vakinhoudelijk een team te motiveren en projectdoelstellingen te behalen.

2019: vanaf 1 maart beschikbaar

Over Ratatosk.

Ratatosk maakt het verschil in de succesvolle afronding van de projecten van onze opdrachtgevers. Wij leveren diensten op het raakvlak van ICT en bedrijfsvoering.

Kenmerkend in onze dienstverlening is een communicatieve mensgerichte werkwijze, zonder daarbij de zakelijke aanpak tekort te doen.

Contact.

Ratatosk BV
Amersfoortseweg 23
7313 AC
Apeldoorn
Tel:
055-5347488
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons.

FacebookTwitterLinkedInRSS Feed